• Meer weten? Bel 088 - 57 90 057

Integriteitsprogramma voor organisaties

Integer handelen borgen in uw hele organisatie

Structurele aandacht voor integriteit

Veel organisaties willen op een meer structurele manier aandacht besteden aan integriteit. Want alleen dan wordt integer handelen echt geborgd binnen de organisatie. Om organisaties hierbij te helpen hebben we een compleet en direct inzetbaar Integriteitsprogramma ontwikkeld. 

Optimale aansluiting bij uw organisatie

Het Integriteitsprogramma is ontwikkeld op basis van onze ervaring met workshops en trainingen voor duizenden deelnemers en wordt op maat ingericht voor uw organisatie. Door onze ruime ervaring met integriteit voor organisaties uit verschillende sectoren, zorgen we ervoor dat het onderwerp integer handelen optimaal aansluit bij de praktijk van uw medewerkers met al hun verschillende functies en werkzaamheden.

Effectief en efficiënt

Het Integriteitsprogramma combineert organisatiebrede online dilemmatrainingen voor de hele organisatie met het faciliteren van het gesprek binnen teams over integer handelen. Door de opzet van het programma gaat het gesprek over onderwerpen die echt spelen in de teams. Dit vergroot optimaal het bewustzijn van medewerkers over integer handelen en integriteit.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over ons Integriteitsprogramma of wilt u een afspraak maken voor een demonstratie? Neem dan contact op met onze adviseurs en zij vertellen u graag meer: 088 – 57 90 057 of vraag onze brochure aan met meer informatie.

Vraag hier onze brochure aan

Wat is het Integriteitsprogramma?

Om integer handelen te borgen moet het onderwerp vooral regelmatig met elkaar besproken worden. Door goed op elkaar afgestemde onderdelen in ons programma zoals een Online Dilemmatraining en de Dilemmadialoog maakt u integriteit bespreekbaar in uw organisatie op een laagdrempelige manier.

De opzet van het Integriteitsprogramma is een vierjarig aansprekend programma waarmee u structureel aandacht geeft aan integer handelen in uw gehele organisatie.

Waar bestaat het Integriteitsprogramma uit?

We richten het programma op maat voor u in door samen te kijken naar welke specifieke aandachtspunten er zijn ten aanzien van integriteit voor uw organisatie. Het Integriteitsprogramma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Een organisatiebrede online training met de Online Dilemmatraining voor alle medewerkers individueel.
  • Het faciliteren van de dialoog in teams met het onderdeel de Dilemmadialoog.
  • Het levend houden van het onderwerp met actuele Dilemmaprikkels per mail voor alle medewerkers.
  • Inzicht in resultaten en aandachtspunten met het Dilemma Dashboard.

De opzet van het Integriteitsprogramma kunt u ook bekijken via de infographic via de onderstaande button.

De voordelen van ons Integriteitsprogramma?

Het Integriteitsprogramma is een compleet instrument om integer handelen te borgen in uw organisatie. Een programma dat perfect aansluit bij de beleving van uw medewerkers door herkenbare praktijkvoorbeelden die passen bij verschillende functies en activiteiten:

  • Eenvoudig en direct in te zetten voor uw organisatie met onze online trainingsomgeving
  • Deelnemen kost medewerkers relatief weinig tijd en is gericht op maximale impact
  • Praktische tools op maat die het gesprek faciliteren over integer handelen in alle teams van uw organisatie
  • Ontwikkeld op basis van ruim 10 jaar ervaring met duizenden deelnemers

Heeft u vragen of wilt een demonstratie?

We bespreken graag met u hoe het Integriteitsprogramma ook in uw organisatie integer handelen kan borgen. Wilt u meer weten of wilt u graag een persoonlijke toelichting met een demonstratie van het programma?

Neem dan contact op met onze adviseurs en zij vertellen u graag meer: 088 – 57 90 057 of stuur een e-mail naar contact@integriteit.nl