• Meer weten? Bel 088 - 57 90 057

Over ons

Dé specialist in bewustwording en borging van integriteit

Ruim 10 jaar ervaring

Al meer dan 10 jaar helpen we organisaties met de bewustwording en borging van integriteit. Met onze ruime ervaring ontwikkelen we voor organisaties doeltreffende oplossingen die het onderwerp integriteit en integer handelen op een praktische en efficiënte manier handen en voeten geven. We werken daarbij voor organisaties in diverse sectoren, van overheidsinstanties tot het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.

Unieke online integriteitmodule

Om ervoor te zorgen dat integer handelen beklijft, ontwikkelden we een unieke online integriteitmodule, een praktische instrument met online dilemmatrainingen voor al uw medewerkers en werkpakketten voor afdelingen en teams. Eenvoudig in gebruik en op maat inzetbaar voor iedere organisatie die integriteit structureel wil borgen.

We weten wat er speelt

Al jarenlang werken we samen met diverse organisaties en ervaren we hoe medewerkers omgaan met integriteitskwesties in de praktijk. Zo weten we door de dialoog en interactie met duizenden deelnemers wat mensen lastig vinden als het gaat om integer handelen. Ook kunnen we effectief adviseren hoe organisaties de bewustwording en borging kunnen bevorderen van integriteit.

Ervaren trainers en adviseurs

Onze trainers en adviseurs zijn zeer ervaren als het gaat om (bestuurlijke en ambtelijke) integriteit binnen diverse sectoren en organisaties. Wilt u dat ook uw medewerkers bewust worden, zijn en blijven? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.


Onze trainers en adviseurs

Onze workshops zijn toegankelijk, laagdrempelig en altijd afgestemd op de deelnemers van uw organisatie. We stellen onze trainers graag even aan u voor.


Hoe helpen we uw organisatie met integriteit?

Online Onboarding Workshop

Online Onboarding Workshop

Met onze online onboarding oplossing laat u nieuwe medewerkers direct laagdrempelig kennis maken met het belang van integriteit ...
Workshop integriteit

Workshop integriteit

Workshop integriteit voor medewerkers van uw organisatie. Ook online mogelijk ...
Workshop bestuurlijke integriteit

Workshop bestuurlijke integriteit

Workshop bestuurlijke integriteit voor directies, leidinggevenden of politiek ambtsdragers. Ook online mogelijk ...
Workshop integriteit

Workshop grensoverschrijdend gedrag voor gemeenten

Workshop Grensoverschrijdend gedrag voor medewerkers van uw organisatie ...
Integriteit sector bedrijfsleven

Online integriteitmodule voor organisaties

Een unieke combinatie van het leren herkennen van integriteitsvalkuilen gecombineerd met het faciliteren van de dialoog en bewustwording ...
Integriteit.nl individuele coaching

Individuele coaching

In gesprek met een medewerker rondom het onderwerp integriteit ...