• Meer weten? Bel 088 - 57 90 057

Online Onboarding Workshop

Nieuwe medewerkers online kennis laten maken met integriteit

Onboarding van nieuwe medewerkers

In iedere organisatie komen meerdere keren per jaar nieuwe medewerkers in dienst. Ook hen wilt u het belang van een integere organisatie direct duidelijk maken. Veel organisaties zetten hiervoor de workshop integriteit voor medewerkers in. Een effectief instrument, maar in deze huidige tijd werken veel mensen vanuit huis en soms heeft een fysieke workshop niet de voorkeur.

Hoe zorgt u er dan toch voor dat nieuwe medewerkers al meteen bij de start op een juiste wijze kennis maken met integriteit en het belang ervan binnen uw organisatie?  Hiervoor hebben wij de online Onboarding workshop ontwikkeld.

Heeft u vragen

Wilt u onze online oplossing inzetten voor uw organisatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze adviseurs en zij vertellen u graag meer: 088 – 57 90 057 of stuur een bericht per mail.

U kunt ons ook direct een bericht zenden

* Een online introductie tot integriteit

De voordelen van onze online Onboarding oplossing is:

  • U maakt nieuwe medewerkers bij hun indiensttreding onmiddellijk bewust van het belang van integriteit binnen uw organisatie.
  • Deelnemers krijgen een laagdrempelige introductie die integer handelen op een herkenbare manier duidelijk maakt.
  • Na deze introductie kunnen nieuwe medewerkers eenvoudig de vervolgstap maken naar de verdiepende (fysieke) workshop integriteit op een later moment.
  • De introductie neemt weinig tijd in beslag en is op ieder gewenst moment in te zetten voor nieuwe medewerkers door de compacte en flexibele opzet.
  • Overheidsorganisaties geven met de online workshop op een praktische manier invulling aan het verplichte integriteitsbeleid.

* Online Onboarding workshop

In online Onboarding workshop van een uur laat u als organisatie zien dat u integriteit belangrijk vindt en voldoet u aan het vereiste integriteitsbeleid. De online workshop is gericht op nieuwe medewerkers in uw organisatie en wordt begeleid door een ervaren trainer.

De volgende onderdelen komen aan bod in de workshop:  een kennismaking met elkaar en met de burgemeester/gemeentesecretaris of bestuurder/directeur, introductie van integriteit als begrip, introductie van de vertrouwenspersoon van uw organisatie en een interactieve bespreking van herkenbare integriteitsdilemma’s o.l.v. een ervaren trainer van Integriteit.nl

Aantal deelnemers

Het aantal deelnemers is maximaal 5 personen zodat er in de online setting van de workshop voldoende interactie kan ontstaan over integer handelen. Bij meer nieuwe medewerkers kunt u de workshop eenvoudig meermaals inzetten.


Aansluiting bij de workshop integriteit en de integriteitmodule

De online Onboarding workshop sluit naadloos aan bij onze andere oplossingen voor het vergroten van het bewustzijn van integriteit en de borging van integriteit binnen organisaties. Zo kunnen nieuwe medewerkers in een later stadium goed aansluiten bij de fysieke workshop integriteit die dieper ingaat op de betekenis van integriteit en bij de integriteitmodule die zorgt voor een effectieve borging van integer handelen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Wilt u bij nieuwe medewerkers de bewustwording van integer handelen vergroten? Heeft u vragen over de online Onboarding workshop? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

U kunt contact met ons opnemen via  088 – 57 90 057 of stuur een e-mail naar contact@integriteit.nl


Hoe borgt u integer handelen in uw organisatie voor al uw medewerkers?

Dit doet u eenvoudig en effectief met de online integriteitmodule. Uw integriteitsbeleid borgen met een slimme blended learning oplossing voor al uw medewerkers.