• Meer weten? Bel 088 - 57 90 057

Online Onboarding

Nieuwe medewerkers online kennis laten maken met integriteit

Een online introductie tot integriteit

De voordelen van onze online Onboarding oplossingen zijn:

  • U maakt nieuwe medewerkers bij hun indiensttreding onmiddellijk bewust van het belang van integriteit binnen uw organisatie.
  • Deelnemers krijgen een laagdrempelige introductie die integer handelen op een herkenbare manier duidelijk maakt.
  • Na deze introductie kunnen nieuwe medewerkers eenvoudig de vervolgstap maken naar de verdiepende (fysieke) workshop integriteit op een later moment.
  • De introductie neemt weinig tijd in beslag en is op ieder gewenst moment in te zetten voor nieuwe medewerkers door de compacte en flexibele opzet.
  • Overheidsorganisaties geven met de online workshop op een praktische manier invulling aan het verplichte integriteitsbeleid.

Onboarding van nieuwe medewerkers

In iedere organisatie komen meerdere keren per jaar nieuwe medewerkers in dienst. Ook hen wilt u het belang van een integere organisatie direct duidelijk maken. Veel organisaties zetten hiervoor de workshop integriteit voor medewerkers in. Een effectief instrument, maar in deze huidige tijd werken veel mensen vanuit huis en een fysieke workshop is nu lastig te organiseren.

Hoe zorgt u er dan toch voor dat nieuwe medewerkers al meteen bij de start op een juiste wijze kennis maken met integriteit en het belang ervan binnen uw organisatie?  Hiervoor hebben wij de online Onboarding workshop en module integriteit ontwikkeld. Zo kunt u de oplossing kiezen die het beste past bij uw organisatie.

Heeft u vragen

Wilt u één van onze online oplossingen inzetten voor uw organisatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze adviseurs en zij vertellen u graag meer: 088 – 57 90 057 of stuur een bericht per mail.

* Online Onboarding workshop

In online Onboarding workshop van een uur laat u als organisatie zien dat u integriteit belangrijk vindt en voldoet u aan het vereiste integriteitsbeleid. De online workshop is gericht op nieuwe medewerkers in uw organisatie en wordt begeleid door een ervaren trainer.

De volgende onderdelen komen aan bod in de workshop:  een kennismaking met elkaar en met de burgemeester/gemeentesecretaris of bestuurder/directeur, introductie van integriteit als begrip, introductie van de vertrouwenspersoon van uw organisatie en een interactieve bespreking van herkenbare integriteitsdilemma’s o.l.v. een ervaren trainer van Integriteit.nl

Aantal deelnemers

Het aantal deelnemers is maximaal 5 personen zodat er in de online setting van de workshop voldoende interactie kan ontstaan over integer handelen. Bij meer nieuwe medewerkers kunt u de workshop eenvoudig meermaals inzetten.

* Online Onboarding module

Met online Onboarding module organiseert u een direct inzetbare oplossing voor alle nieuwe medewerkers die in uw organisatie komen werken. U kunt een nieuwe medewerkers direct bij de indiensttreding de module laten volgen. De module wordt op maat ingericht voor uw organisatie. Personaliseren kan tevens eenvoudig zelf, door een video van de directeur of vertrouwenspersoon, of verwijzingen naar uw (digitale) gedragscode toe te voegen. Nieuwe medewerkers krijgen aan de hand van praktische voorbeelden en dilemma’s met verhelderende feedback een hele concrete introductie tot integriteit in uw organisatie. En dankzij het vaste tarief en de eenvoud waarmee u uitnodigingen kunt versturen, leent de online Onboarding module zich ook goed voor tijdelijke medewerkers.

Aantal deelnemers

De online Onboarding module is onbeperkt in te zetten voor medewerkers die nieuw in dienst komen bij uw organisatie.


Aansluiting bij de workshop integriteit en de integriteitmodule

De online Onboarding workshop of module integriteit sluiten naadloos aan bij onze andere oplossingen voor het vergroten van het bewustzijn van integriteit en de borging van integriteit binnen organisaties. Zo kunnen nieuwe medewerkers in een later stadium goed aansluiten bij de fysieke workshop integriteit die dieper ingaat op de betekenis van integriteit en bij de integriteitmodule die zorgt voor een effectieve borging van integer handelen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Wilt u bij nieuwe medewerkers de bewustwording van integer handelen vergroten? Heeft u vragen over de online Onboarding workshop of module? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

U kunt contact met ons opnemen via  088 – 57 90 057 of stuur een e-mail naar contact@integriteit.nl


Hoe borgt u integer handelen in uw organisatie voor al uw medewerkers?

Dit doet u eenvoudig en effectief met de online integriteitmodule. Uw integriteitsbeleid borgen met een slimme blended learning oplossing voor al uw medewerkers.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.