• Meer weten? Bel 088 - 57 90 057

Online integriteitmodule voor organisaties

Integer handelen borgen in uw hele organisatie

Structurele aandacht voor integriteit

Veel organisaties willen op een meer structurele manier aandacht besteden aan integriteit. Want alleen dan wordt integer handelen echt geborgd binnen de organisatie. Om organisaties hierbij te helpen hebben we een direct inzetbare online integriteitmodule ontwikkeld. 

Optimale aansluiting bij uw organisatie

Met deze praktische integriteitmodule borgt u integriteit op een hele slimme en eenvoudige manier binnen uw organisatie. Met online dillemmatrainingen en werkpakketten voor teams. De integriteitmodule is ontwikkeld op basis van onze ervaring met workshops en trainingen voor duizenden deelnemers en wordt op maat ingericht voor uw organisatie. Door onze ruime ervaring met integriteit voor organisaties uit verschillende sectoren, zorgen we ervoor dat het onderwerp integer handelen optimaal aansluit bij de praktijk van uw medewerkers met al hun verschillende functies en werkzaamheden.

De integriteitmodule kunt u ook inzetten in combinatie met de speciale online Onboarding workshop voor nieuwe medewerkers. Deze workshop introduceert bij nieuwe medewerkers op een laagdrempelige manier het begrip integriteit.

Effectief en efficiënt

We combineren in de integriteitmodule een organisatiebrede online dilemmatraining en faciliteren het gesprek in uw organisatie met gebruiksvriendelijke werkpakketten. Gespreksleiders kunnen hiermee in hun eigen werkoverleg het gesprek aan gaan over integriteit. Zo komen onderwerpen aan bod die teamleden in hun online dilemmatraining zelf als uitdagend of lastig aanmerken. Het gaat dus echt over onderwerpen die spelen in dat team. Uw medewerkers voeren dus op een effectieve manier een dialoog over integriteit en werken gericht aan bewustwording. 

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze online integriteitmodule of wilt u een afspraak maken voor een demonstratie? Neem dan contact op met onze adviseurs en zij vertellen u graag meer: 088 – 57 90 057 of vraag onze brochure aan met meer informatie.

Vraag hier onze brochure aan

Wat is de online integriteitmodule?

Wat is de online integriteitmodule voor organisaties precies? Hoe kunt u er in de praktijk mee aan de slag? Is het gebruik ervan voor medewerkers van uw organisatie eenvoudig? We leggen het graag uit in de korte introductievideo hiernaast.

Hoe werkt het?

 • We kijken samen met u naar welke specifieke aandachtspunten er zijn ten aanzien van integriteit voor uw organisatie
 • We richten onze online integriteitmodule en dilemmatrainingen in voor uw organisatie
 • We nodigen alle medewerkers van uw organisatie automatisch uit om deel te nemen aan de trainingen
 • We maken werkpakketten op maat aan waarin teamleiders en gespreksleiders makkelijk aan de slag kunnen in de interactieve gesprekken over integriteit
 • U ontvangt heldere rapportages over aandachtspunten rondom integriteit die u in staat stellen de juiste onderwerpen op de juiste manier aandacht te geven in uw organisatie

Waarom kiezen voor onze online integriteitmodule?

 • Een compleet instrument om integer handelen te borgen in uw organisatie
 • Eenvoudig en direct in te zetten voor uw organisatie met onze online trainingsomgeving
 • Heldere werkpakketten op maat die het gesprek faciliteren over integer handelen in alle teams van uw organisatie
 • Een programma dat perfect aansluit bij de beleving van uw medewerkers door herkenbare praktijkvoorbeelden die passen bij verschillende functies en activiteiten
 • Ontwikkeld op basis van ruim 10 jaar ervaring met duizenden deelnemers
 • Deelnemen kost medewerkers relatief weinig tijd en is gericht op maximale impact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

We bespreken graag met u hoe de online integriteitmodule ook in uw organisatie integer handelen kan borgen. Wilt u meer weten of wilt u graag een persoonlijke toelichting met een demonstratie van de module?

Neem dan contact op met onze adviseurs en zij vertellen u graag meer: 088 – 57 90 057 of stuur een e-mail naar contact@integriteit.nl