• Meer weten? Bel 088 - 57 90 057

Sectoren

Beproefde sectorgerichte oplossingen met direct en blijvend effect

Herkenbare situaties

De bewustwording ten aanzien van integriteit vergroten, is veel effectiever wanneer uw medewerkers zich echt herkennen in morele dilemma’s en praktijksituaties.

Met onze jarenlange ervaring met integriteitskwesties in diverse sectoren, stemmen we onze trainingen af op uw sector en organisatie. Uw medewerkers herkennen zich zo beter in situaties en dit zorgt voor meer impact en effect van onze workshops en de bewustwording ten aanzien van integriteit in de eigen werksituatie.

Verschillende kaders

Uiteraard verschilt het per sector en organisatie in wat voor soort situaties integriteitsvraagstukken kunnen spelen. Ook is er nog een verschil tussen integriteit binnen overheidsorganisaties en in andere sectoren.

Wij verzorgen in diverse sectoren workshops die aansluiten bij de eigen praktijksituaties. Dit doen we niet alleen voor medewerkers van uw organisatie, maar ook met speciale workshops bestuurlijke integriteit. De workshop bestuurlijke integriteit richten we op maat in, voor managementteams en college- en raadsleden of andere politieke ambtsdragers.


Bekijk wat we voor uw sector doen rondom integriteit

Integriteit bedrijfsleven

Bedrijfsleven

Integriteit sector onderwijs

Onderwijs

Integriteit Overheid

Overheid

Integriteit pensioenfonds

Pensioenfondsen

Integriteit woningbouwcorporaties

Woningcorporaties

Integriteit sector zorg

Zorg